Onze merken

LG

LG is een Zuid-Koreaans bedrijf en één van de grootste spelers is in de branche van elektronische en huishoudelijke goederen. LG produceert een breed gamma aan producten waaronder televisies, wasmachines, koelkasten, ovens, stofzuigers en mobiele telefoons. LG levert ook airco’s en warmtepompen. LG biedt een beperkt gamma aan in dit segment, maar de systemen die zij afleveren zijn van hoge kwaliteit en hebben een stijlvol design. Hierbij richten zij zich meer op het gebruik voor in huis dan in grote gebouwen en kantoren.

Tosot

Dit Nederlandse bedrijf, gevestigd in Limburg, heeft een uitgebreide lijn aan airco systemen. Daarnaast hebben zij ook een breed assortiment aan producten die nodig zijn bij de installatie van airco systemen. De airco’s van Tosot kunnen naast koelen je ruimte ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Daar komt nog bij dat al deze airco’s energiezuinig zijn en over energielabel A++ beschikken.

Maxicool

MaxiCool is een vrij bekend merk voor kwalitatief goede airco’s. Het hoofdkantoor van MaxiCool is gevestigd in Nederland. Bij MaxiCool wordt er voornamelijk gestreefd naar het produceren van airco’s van zo goed mogelijk kwaliteit, tegen een zo betaalbaar mogelijke prijs.

De airco’s van MaxiCool zijn stabiel en betrouwbaar. Deze airco’s kunnen koelen, maar ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. MaxiCool airco werkt geruisloos en je kunt van een energiezuinige airco uitgaan met energielabel A+.

Goed werk gaat ongemerkt! Wordt niet gestoord en slaap lekker met een airconditioner die minder lawaai maakt!

Prijsofferte ontvangen voor een nieuwe airco-installatie?